El Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge acull l’exposició Pau Casals i l’exili

La mostra es pot visitar al CIGC durant el mes de juny

La Regidoria de Cultura i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcoletge i el Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” han organitzat l’exposició Pau Casals i l’exili.

L’objectiu de l’exposició és donar a conèixer Pau Casals com a exemple de gran figura a l’exili, mostrant el seu vessant d’exiliat actiu i el seu compromís amb la causa de la llibertat i la democràcia. A través de nombrosos documents inèdits es fa un recorregut pel període de l’exili de Pau Casals (1939-1973) des de l’esclat de la Guerra Civil fins el retorn de les seves despulles el 1979, passant per l’ajuda als refugiats, la seva lluita i posició constant en contra de les dictadures, la seva implicació amb l’exili català, la defensa de Catalunya i el combat per les causes de la pau i la llibertat.

El projecte ha estat realitzat per la Fundació Pau Casals, juntament amb l’Institut de la Pau i el Memorial Democràtic del Departament d’Interior i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.

L’exposició és podrà visitar al Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” durant el mes de juny.

Compartir

Search

Publicacions relacionades

Visit

Alcoletge

No et perdis les novetats d’Alcoletge. Les últimes notícies de l’Alberg del Pelegrí, del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil, dels nostres festivals…

Subscriu-te a la newsletter!