VII Jornades dones i igualtat de tracte al món rural

Per primer cop, part de les Jornades es realitza al Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge

L’acte és obert a tothom i la inscripció és gratuïta

El Centre Dolors Piera d’Igualtat d’oportunitats i promoció de les dones, vinculat a la Universitat de Lleida, i l’Ajuntament d’Alcoletge, organitzen les VII Jornades dones i igualtat de tracte al món rural, que en aquesta edició es titula En els camps de batalla de les dones durant la Guerra Civil al territori de Lleida. Record, oblit i transferència.

Aquestes jornades es celebraran dimecres, 15 d’octubre, a partir de les 16:00 hores, al Rectorat de la Universitat de Lleida, i dissabte, 18 d’octubre, a partir de les 10:30 hores, al Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge.

Les jornades volen visualitzar els rols de les dones anònimes de les zones rurals de la demarcació de Lleida durant la Guerra Civil.

Les jornades són gratuïtes. Es obligatòria la inscripció i es pot fer a través del formulari www.udl.cat, per correu electrònic a centredolorspiera@cdp.udl.cat o per telèfon al 973 70 66 23.

Per més informació: Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge

Compartir

Search

Publicacions relacionades

Visit

Alcoletge

No et perdis les novetats d’Alcoletge. Les últimes notícies de l’Alberg del Pelegrí, del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil, dels nostres festivals…

Subscriu-te a la newsletter!