El Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge acull l’exposició La Shoah

La mostra es podrà visitar fins el 28 de maig al CIGC

La Regidoria de Cultura i Promoció Econòmica, amb la Fundació Baruch Spinoza, ha organitzat l’exposició La Shoah.

La mostra, comissionada  per Xavier Torrents, professor de Ciència Política de la Universitat de Barcelona, consta de fotografies dels arxius de l’Autoritat pel Record dels Màrtirs de l’Holocaust Yad Vashem.

L’holocaust és el genocidi del poble jueu. També se’l coneix com la Shoah (en hebreu, “catàstrofe” o “destrucció”). És l’extermini de sis milions de persones jueves, entre les quals un milió i mig de nenes i nens jueus. Fou perpetrat a Europa i impulsat per l’Alemanya nazi.

L’Holocaust és l’únic genocidi al llarg de la història de la humanitat en que s’ha volgut assassinar tot un poble arreu del planeta.

Aquesta exposició és el recorregut pels fets i les causes que van produir aquest extermini, des d’un punt de vista crític i reflexiu.

L’exposició es podrà visitar al Centre d’Interpretació del Front del Segre “Ermengol Piró” d’Alcoletge, fins el 28 de maig.

Gràcies a la col·laboració i l’organització de:

Compartir

Search

Publicacions relacionades

Visit

Alcoletge

No et perdis les novetats d’Alcoletge. Les últimes notícies de l’Alberg del Pelegrí, del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil, dels nostres festivals…

Subscriu-te a la newsletter!